torstai 10. tammikuuta 2013

WC ja kylpyläosasto

No sen verran oli huhtikuussakin pakko saada aikaiseksi, että tuolle WC/"kylpyläosastolle" oli pakko tehdä jotain. Se kun kuuluu myös näihin elämisen perustarpeet osastoon.

Aluksi ajattelin, että varmaan kuolen, kun joudun toimimaan tuossa ankeassa pikku loukossa, mutta nyt siihenkin on jo tottunut :) Ihmeitä saa aikaan pienillä asioilla. Tämänkin perusteellinen remontti on edessä jossain vaiheessa, mutta  niin pitkälle en jaksa edes ajatella vielä.

Tässä ennen ja jälkeen kuva:


Pesin kaakelisaumat etikalla ja hammasharjalla. Vaihdoin silikonit siihen Cascon Aqua sealiin, minkä ei pitäisi homehtua (tavallinen saniteetti-silikoni alkaa kerätä homepilkkuja n. 5 vuoden päästä, riippuu vähän huollosta).
WC pönttöön vaihdetiin kansi, roskapönttö kätkee pyykit (Ikeasta), puuritilä lattialle (muistaakseni Hong Kongista), valkoinen suihkuverho.... Ja muut tavarat olikin olemassa entuudestaan.

Ja eihän se niin paha loukku enää olekkaan!

Ps. Kiitos kaikille, jotka olette käyneet näitä juttuja lukemassa. Olen aivan hämmästynyt, että voi olla noin monta klikkausta muutaman päivän vanhalla blogilla! Ja kiitos myös teille, jotka olette rekisteröityneet lukijoiksi. Tämä kyllä todella kannustaa jatkamaan. Nyt tuntuu, että on kauhea kiire kiriä aikaa kiinni niin, että päästään nykyhetkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti