maanantai 14. tammikuuta 2013

Terassikuume

Ennen juhannusta olimme reissussa sukulaisten luona Pohjois-Pohjanmaalla. Tarkoitus oli mennä juhannukseksi minun kotiseudulle Etelä-Savoon, mutta ah nuo kelit oli silloin niin kylmät ja se itikoiden määrä! Päätimme kuitenkin ajaa juhannukseksi kotiin, Ja silloin se iski. Hirmuinen terassikuume! Piha näytti silloin joskus muuton jälkeen tältä (muistaakseni otin tämän kuvan tuon jännittävän sumun ja tunnelman takia):


Meillä oli alkukesästä ollut pöytä vaan tuossa maassa ulkona, mutta jotenkin tuntui, ettei siinä hiekan päällä ollut oikein kiva esim syödä!

Matkaa pohjoisesta oli semmoiset 600km ja siinähän ehtii jo hyvin suunnitella vaikka mitä! Ja hyvin suunniteltu on jo melkein valmis...

Oli juhannusaatonaatto kun lähdin hakemaan puutavaraa rautakaupasta ja tein juhannukseksi meille terassin:


Ja hyvä tuli! Se on perustettu pihalta löytyneiden harkkojen ja kivien päälle sillä ajatuksella, että se täytyy ensi kevänä luultavasti hetkeksi siirtää pois paikaltaan, jos pääsemme kaivamaan salaojia talon ympärille.

Ensi kesää odotellessa... :)

Tiia

3 kommenttia:

  1. Kiva lukea blogiasi! Meillä samanlainen projekti 20-luvun hirsitalo samoilla huudeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Eihän sulla blogia sattuisi olemaan? :) Mua niin kiinnostaisi kaikkien muidenkin projektit. Kiva kun tulit lukemaan :)

      Poista
    2. Ei ole blogia (ainakaan vielä :D) voin laittaa sulle sähköpostia, ties vaikka oltais naapureita ;)

      Poista