sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ruokailuhuone

Olihan se toinenkin puolisko olohuoneesta tehtävä melko pian kun vauhtiin päästiin. Ja sitä kunnon ruokapöytää olikin jo melko ikävä. Terassillakaan kun ei enää loputtomiin voinut syödä :)


Ruokailuhuone toteutettiin saman kaavan mukaan kuin olohuonekin. Täältä tosin löytyi yksi levykerros enemmän lattiasta ja laudat olivat aivan eri luokkaa, kuin olohuoneen puolella. Kuhmuraisia, leveämpiä, osa maalaamattomia.... No kevyt hionta ja maali päälle. Siitä tuli sellainen "ihanan rouhea" eikä rouheus todella haittaa. Olohuoneen ja ruokailuhuoneen välille on joskus puhkaistu tuo aukko hieman ronskein ottein lattian osalta. Sitä väliä "tasoittelin pellavaeristeellä ja sanomalehdillä. Kynnykseksi laitoin vanerilevyn. Tässä talossa kun on alunperin ollut 3 asuntoa, 1 ylhäällä ja 2 alhaalla, niin tuo seinä on alunperin siis ollut ihan umpinainen.

Vihdoin päästiin kunnon ruokapöydän ääreen!





Ruokapöytä on pelastettu ystävän roskiskuormasta ja maalattu valkoiseksi. Tuolit ovat kulkeutuneet aikojen saatossa ties mistä. Tuo mintunvihreä lipasto löytyi Alppilan asuntomme kellarikomerosta ja olisi myös mennyt roskiin putkiremontin yhteydessä jos emme olisi sitä pelastaneet. Pianon sain äitienpäivälahjaksi mieheltäni. Se on ollut ikiaikainen haaveeni, joka nyt vihdoin toteutui! No kaikki muukin oli jo olemassa, paitsi pellava laskosverhot Hobby Hallista ja nuo La Case de cousin Paul valopallot Stockmannilta. Musta valaisin oli edellisessä kodissa kullanvärinen. Nyt spreijasin sen mustaksi.

Nyt ulkoilemaan tuonne ihanaan talvipäivään! Mukavaa sunnuntaita kaikille :)

Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti