torstai 10. tammikuuta 2013

Muutto ja huhtikuu

Sitten koitti se muuttopäivä, joka sujui vauhdikkaasti (kiitos muuttoväelle), mutta lähellekkään kaikkia tavaroita ei saatu silloin kerralla vietyä. Onneksi kuitenkin vanhan kodin suhteen oli hieman joustoa, kun uusia asukkaita sinne ei ollut tulossa ennen kuin toukokuussa. Pihavarasto mm sieltä jäi vielä tyhjentämättä. Ja siellä olikin sitten yllättävän järkyttävän paljon tavaraa.


Ja huhtikuu... tuo vuoden 2012 kuukausista..... no nyt sille voi jo nauraa, mutta muistaakseni silloin ei ollut kovinkaan mahtavat tunnelmat.

Oli käynyt ilmi, että emme silloin huhtikuun alussa saaneet päivähoitopaikkaa lapsille uuden kodin läheltä, vaan vasta toukokuun alusta. Kuljetin pojat vanhaan päiväkotiin 40km päähän aamu- ja ilta ruuhkissa. Pidin toimistoa ystäväni luona Kauniaisissa (kiitos siitä), tein töitä normaalisti, eli suunnittelin ja kävin toteuttamassa asiakkaiden remontteja, toin tavaroita vanhan kodin pihavarastosta aina niin paljon kun kerralla kyytiin mahtui ja ja ja.... Kaiken kukkuraksi ensimmäisenä aamuna uudessa kodissa mieheni liukastui portaissa ja mursi kylkiluunsa! Portaissa jokainen askelma on eri mittainen ja kolmas porras alhaalta kaikkein lyhin ja kaikenlisäksi pyöreäksi kulunut ja viettää alaspäin! Kävin ostamassa heti seuraavana päivänä jarruteipit portaiden reunaan. Nyt olemme jo tottuneet niihin ja kukaan ei ole sen koommin niissä könynnyt :)

Siitä selvittiin ja jälkeenpäin voi tätäkin muistella. Ja jos joskus tulee sellainen olo, että onpa elämä rankkaa, niin tietääpähän, että kaikesta näköjään selviää :)

Remontin osalta tosin huhtikuu oli hyvin hiljainen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti