tiistai 8. tammikuuta 2013

Rohkeasti vaan

Ja sitten sisälle...


Se täytyy aluksi sanoa, että valokuvaaja on kyllä keskittynyt johonkin muuhun kuin kuvaamiseen. Räps räps sieltä täältä..

No mutta, tästä tullaan sisälle. Joo-o, ihanat ikkunat...


No..... tästähän saa tosi kivan! Olohuone.. ja tuonne perälle tulee selvästi ruokailutila. Täällä haisee siltä, kuin olisi ehkä joskus tupakoitu sisällä, mutta kaipa sen hajun jotenkin pois saa?


Hmm.. huone....


Keittiö. No kaikki elämiseen tarvittavat toiminnot löytyy.... Vesi tulee ja menee...



Ja sitten yläkertaan. No voishan portaat varmaan jyrkemmätkin vielä olla... Mielenkiintoinen raakalaudoitus seinissä, joka on sitten jäänyt vähän kesken....


Joo tähän tulee sitten lastenhuone. Ovi tuonne portaikkoon on pistetty umpeen lastulevyn ja sen raakalaudoituksen väliin, mutta saahan sen auki....


Ja sitten täällä on näitä komeroita...


No tää on selvästi meidän makuuhuone! Ja ainut huone, jossa lautalattia on esillä! Nyt peukut pystyyn, että sama lattia löytyisi myös muista huoneista noiden muovimattojen ja.... mitä noi nyt on, alta.


Jes! Tää on mulle! Ihan ikioma työhuone!


Tää olis sitten se toimiston sisäänkäynti :)


Ja onhan siellä sitten sitä varastotilaakin....

Pikainen riskien kartoitus... Talo ainakin seisoo kuivalla soraharjulla....

Selvä, eiköhän tehdä kaupat!

Näitä kuvia kun katsoo, niin alkaa jo itsekin ihmettelemään, että mitenköhän tämä päätös tuli tehtyä? Mutta ainakaan vielä ei ole kaduttanut ja aika paljon on kuitenkin viime vuonna tapahtunut, vaikka välillä tuntuu, ettei hommat edisty mihinkään!

Talo oli siis tässä kunnossa, tietenkin tyhjennettynä edellisen asukkaan kalusteista, kun muutimme sisään... Huh. Jatkoa seuraa tarinalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti