torstai 24. tammikuuta 2013

Kuinkas sitten kävikään....

Sitten näihin järkyttäviin kuviin ja tunnelmiin pihapiiristä. Näkymä tieltä ennen ja nyt:




Kuvissa vasta huomaa, että mitä ihmettä tässä on alle vuoden aikana tapahtunut! Nuo talot kun on tuohon pikkuhiljaa noussut ja talvella täällä sisätiloissa tulee oltua, niin niihin on jo tottunut... Ja nyt kun siellä ei vielä asu ketään, mutta varmaankin ensi kesänä tässä meidän pihalla asuu 9 siis YHDEKSÄN uutta porukkaa! Hei kaikki mukavat ihmiset, noita paritaloasuntoja ei ole vielä myyty, joten tervetuloa meidän naapuriin :)

Onneksi tuo paritalojen rakentaja on ollut ihan huipputyyppi. Ollaan saatu häneltä apua jos jonkinlaisessa asiassa. Kantojen irrottamisesta poranterän lainaamiseen!

Vielä täytyy näin blogissakin kiittää myös talomme entistä asukasta, joka uskollisesti ilman pyyntöä ja maksua käy pikkukaivurilla (tai mikä se nyt on se kone...) tekemässä meillä aina lumityöt! Muutenkin tässä on ainakin toistaiseksi osoittautunut olevan aivan ihania naapureita!

Pihatyöt kutsuu siis ensi kesänä. Tuija-aitaa meinasin istuttaa ainakin kahdelle tontin reunalle. Jos jollain on hyviä vinkkejä, mistä niitä saisi keväällä edullisesti, niin kiitos, kuuntelen :)

Tiia

2 kommenttia:

  1. Teillä on tosi ihana talo, mutta ympäristö on mun painajainen. Ai kauheeta, että ahdistuisin, kun naapurin Pentti näkee ikunasta, miten juon aamukahvini aamutakissa. Herran jestas, miten talo voikin olla väärässä paikassa.... Kiva, jos itse tykkääätte, musta vaan tuntuu, että vanhan nätti talo menee pilalle tuossa lähiössä. Oliko teillä ostohetkellä tiedossa, että muutatte lähiöön?

    Tsemppiä remonttiin!

    VastaaPoista
  2. Moi, olihan se tiedossa ostohetkellä mihin ollaan muuttamassa :) Jos olisikin ollut se 500 000 enemmän rahaa niin oltaisi voitu ostaa nuo toisetkin tontit tuosta pois ja pysyä metsän keskellä, mutta ei, sitä meillä ei ollut.
    Vaikka olikin tiedossa tuo rakentaminen, niin kyllähän täällä nyt ihan järkyttävältä näyttää kun kaikki on kesken, mutta uskoisin, että tästäkin ympäristöstä vielä ihan kiva tulee, kun kaikki saa pihansa tässä laitettua.
    Ja ei meitä kyllä naapurit ahdista (tosin voihan olla, että tähän muuttaa jotain ahdistelijanaapureita ;)) Asuttiinhan me Alppilassakin (siis Helsingissä siinä Kallion huudeilla) melkein katutasossa ja ihan taatusti kaikki ohikulkijat näki ne aamukahvihommat. Kaikkeen tottuu.
    Ainoastaan tontin koossa lähinnä häiritsee se, etten saa niin isoja viljelysmaita tuonne "puutarhaani" :)
    Kiitos tsempeistä :)

    VastaaPoista