lauantai 12. tammikuuta 2013

Työhuone

Vihdoinkin päästiin työhuoneen kimppuun! Lähtötilanne siis näytti tältä, kaikki tavarat olivat paikallaan kun muutettiin sisään. Täällä yläkerrassa on joskus asunut vuokralaisia, joten tämä oli siis tosiaan keittiö.


Kaikki sai lähteä, lukuunottamatta tuota oikeassa alanurkassa pilkottavaa punaista senkkiä, joka sai valkoisen maalin pintaansa ja päätyi myöhemmin muualle.


Kiinteä komero purettiin nurkasta työpöydän tieltä. Lattiasta poistettiin muovimatto ja taas sellainen säkkikangaspohjainen levy. Sen alta paljastui kerros jotain ihmeellistä valkoista.... tasoitetta? Sitä sitten rapsuttelin pois yhden kokonaisen päivän. Tiskipöydän edestä muutaman laudan pää oli niin huonossa kunnossa, että siihen vaihdettiin pari laudan pätkää.




Katon maalasin taas valkoisella Uulan maalilla. Seiniin tuli Into himmeää ja sävy on Tikkurilan Laasti X487. Lattiaan valkoista Tikkurilan Permoa. Tänne huoneeseen piti hankkia oikeastaan kaikki kalusteet uusiksi, sillä edellisessä kodissa minulla ei edes varsinaisesti ollut työhuonetta, vain ihan liian pieni työpöytä.

Nyt sain 2,5m pitkän pöydän, johon olen oikein tyytyväinen :) Se koostuu kahdesta 40cm leveästä liimapuu "lankusta" jotka maalasin lattiamaalilla valkoiseksi. Ikeasta sitten siihen nuo pukkijalat. Ikeasta myös lähes kaikki muu, kuten valaisin, hyllyt, matto, kaappi (jonka tärkein ominaisuus on tuo "lapsilukko"). Ilmoitustaulutkin Ikeasta. Sellaiset perus korkkitaulut, jotka päällystin kankaalla. Tuoli löytyi Espoon kierrätyskeskuksesta ja radio oli jo valmiiksi olemassa. Laskosverho Bauhausista.

Kylläpä helpotti, kun pääsi oman työpöydän ääreen :)

Ps. Tervetuloa mukaan uudet lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti