lauantai 6. syyskuuta 2014

Uusi keittiö ja monitoimihuone

No niin... johan tässä puoli vuotta vierähtikin kun viimeksi täällä ilmoittelin itsestäni! Kiirettä on pitänyt, mutta ollaan me kyllä tämän hiljaiselon aikana jotain myös täällä touhuttu. Tässä pieni kierros meidän uudessä keittiössä ja kodinhoito-vaate-työhuone eteisessä. Kaikki on kyllä ihan vaiheessa, niinkuin aina, mutta tältä täällä nyt näyttää:
















Keittiössä on aika paljon väliaikaisia kalusteita, mutta pikku hiljaa se siitä rakentuu. Puuhella pitäisi muurata jajaja...

Kylläpä elämä on helpottunut kun saatiin vaatesäilytykset pois yläkerrasta ja pyykinpesukoneet pois kellarista! Ja keittiökin on nyt lähempänä ruokapöytää :)

Vanha keittiö purettiin tuon monitoimihuoneen tilalta pois. Muovimaton alta paljastui melkoisen sekava lattia josta osa oli tehty kakkosnelosesta joten laitettiin vanhan lattian päälle vaan uudet laudat ja maalattiin Tikkurilan Permolla ja sävy on Uulan 00, niinkuin kaikkialla muuallakin. Seinissä on molemmissa huoneissa sävynä Tikkurilan laasti. Työpöytä siirtyi yläkerrasta alas ja entisestä työhuoneesta ylhäällä tuli lasten Lego huone! (Ja joo ei ne kyllä silti siellä yhdessä huoneessa pysy...)

Hirveästi mitään uutta ei näihin huoneisiin olla hankittu. Keittiön kattovalaisin on tehty Ikean korista, uusi peili Ikeasta ja matto on Linie Design Surface natural.

Makuuhuone on ylhäällä kokenut muutoksia, joten jospa saisin lähiaikoina sitäkin kuvattua niin ei ihan niin pitkää taukoa tulisi seuraavaan postaukseen :)

Aurinkoista syksyä!

Tiia


1 kommentti: